Betti & Attila

Szeretnénk megköszönni Gabinak, az esküvőnk szervezőjének és az egész csapatnak, hogy hozzájárultak életünk legszebb napjához! Örömmel gondolunk vissza az esküvőnkre, hiszen minden percét élveztük! 🙂 Ez nélkületek nem jöhetett volna létre! Szerencsések vagyunk, hogy ilyen tökéletes helyszínt és csapatot választottunk az esküvőnk lebonyolításához!

Köszönjük nektek!

Brigi & Dávid
2016.05.14

„Köszönjük szépen a sok segítséget a szervezésben, illetve az esküvőnk napján is. Külön köszönjük a gördülékeny lebonyolítást, semmi miatt nem kellett aggódnunk aznap, éreztük, hogy jó kezekben vagyunk. Profi csapat, igényes helyszín, minőségi vendéglátás!”

Bogi & Zsolti

Az esküvőnket tartottuk a Pálmaházban. A helyszín a maga különleges hangulatával és az ott dolgozók hozzáértésével, hozzáállásával rengeteget tett ahhoz, hogy a napunk olyan legyen, amilyennek elképzeltük! A szervezés során az első pillanattól fogva tapasztaltuk, hogy nincs olyan kérdés-kérés, amire ne akarnák a számunkra legmegfelelőbb megoldást találni. Végig azt éreztük, hogy jó kezekben vagyunk, így nem jelentett problémát az sem, hogy nem Tatán élünk.
Az este folyamán a kiszolgálás kifogástalan volt, a pincérek a reggeli órákban is kedvesek, készségesek voltak. A konyha is szuper: az ételek nagyon finomak, kiadósak voltak (külön kiemelném a kacsamájpástétomot és a vega menüt)!
Ha újrakezdenénk, ismét csak ide szerveznénk az esküvőnket! ☺️