Legyen vendégünk és gazdagodjon felejthetetlen élményekkel a Kristály Imperial Hotel****-ben!

A fotópályázat témája:

Esküvői élmények, készülődés, szertartás, kreatív fotózás, jól elkapott pillanatok…

A fotópályázatra házaspárok jelentkezését várjuk! . Ha szeretne nevezni, nincs más dolga, mint az esküvőn készült legjobb fényképeket beküldeni az alábbi e-mail címre:

palyazat@hotelkristaly.eu

A játék során beérkezett pályaművek a Pálma Rendezvényház Facebook oldalára (https://hu-hu.facebook.com/PalmaRendezvenyhaz/) kerülnek fel,  melyekre szavazni az oldal kedvelése után lehet.

Nyeremények

Fődíj      

  1. helyezett   Szállásutalvány két fő részére, egy éjszakára a Kristály Imperial Hotel****-ben, superior szobában, wellness használattal, félpanziós ellátással.
  2. helyezett   Wellness csomag két fő részére a Kristály Imperial Hotel ****-ben, mely tartalmaz: fürdőbelépőt a hotel Crystal Spa&Wellness részlegébe, illetve egy háromfogásos vacsorát a hotel Esterházy Éttermében.
  3. helyezett   Gyertyafényes háromfogásos vacsora két fő részére a Kristály Imperial Hotel**** Esterházy Éttermében.

Közönségdíj    Facebook szavazatok alapján. Wellness csomag két fő részére a Kristály Imperial Hotel ****-ben, mely tartalmaz: fürdőbelépőt a hotel Crystal Spa & Wellness részlegébe illetve egy háromfogásos vacsorát a hotel Esterházy Éttermében.

Nyertes kép fotósának a díja:   Wellness csomag két fő részére a Kristály Imperial Hotel ****-ben, mely tartalmaz: fürdőbelépőt a hotel Crystal Spa & Wellness részlegébe illetve egy háromfogásos vacsorát a hotel Esterházy Éttermében. A zsűri szavazatai alapján kiválasztott 1. helyezett fotósát díjazzuk.

 

Időpontok, határidők

Beküldési határidő: 2017. december 31.

Facebook szavazás: 2018. január 1.- január 31. között

Eredményhirdetés: 2018. február 18. (vasárnap) – Esküvő Varázs Nyílt Nap, Pálma Rendezvényház, Tata

 

A legjobbnak ítélt képek kiállításra kerülnek nyílt napunkon!

Az eredményhirdetéssel kapcsolatos további információk Facebook oldalunkon lesznek olvashatóak.
A nyerteseket, amennyiben személyesen nem jelennek meg, az eredményhirdetést követő 2 napon belül e-mailben értesítjük, emellett nevük a Pálma Rendezvényház Facebook oldalán is publikálásra kerül.
A beérkezett pályaműveket a Kristály Imperial Hotel**** többtagú független zsűrije bírálja el.

 

A fotópályázat szabályai

A fotópályázaton kizárólag azok vehetnek részt, akik e-mailben, a palyazat@hotelkristaly.eu címre küldik el a képeket és a nevezés során megadják az alábbi adatokat, annak érdekében, hogy a nyerteseknek eljuttathassuk nyereményét (név, e-mail cím, telefonszám, postai cím).

Egy pályázó maximum 3 db, 300 dpi felbontású, minimum 1024×768 méretű fotóval nevezhet.

A pályázónak rendelkeznie kell a feltöltött kép tulajdonjogával, illetve a szerzői joggal rendelkező személytől olyan felhatalmazással, mely a szerzői jogvédelem alatt álló kép ilyen irányú felhasználását lehetővé teszi.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott alkotások elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a beadó szerzőt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban a reprodukciókat térítésmentesen használják, valamint az interneten azokat megjelenítsék, a szerzők feltüntetésével.

A rendezők fenntartják a jogot, hogy bármelyik, a pályázati feltételeknek nem megfelelő, vagy az emberi, illetve személyi jogokat sértő beadványt töröljenek a beadott pályázatok közül.

A nyeremények készpénzre nem válthatók.

A pályázattal kapcsolatban további információkért a palyazat@hotelkristaly.eu e-mail címen lehet érdeklődni.

 

A pályázat rendezője a Pálma Rendezvényház és a Kristály Imperial Hotel****